Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /data/sites/web/letscommunicatebe/www/wp-includes/functions.php on line 5832
Responsive website voor Gastenverblijf De schuur van Tuur - Letscommunicate | Webdesign, logo, website ontwerp te sint-niklaas.
Deschuur1

De schuur van Tuur is een landelijk gelegen gastenverblijf dat in volle opbouw is en tegen 2018 open zal gaan.

De website opent met een teaserfoto en geeft direct de sfeer van het gastenverblijf mee.

De verschillende paginaknoppen staan onderaan en verplaatsen over heel het beeld als de website met een smartphone bekeken wordt.

Belangrijk bij deze website was een overzichtelijke fotopagina die alle foto’s mooi weergeeft. En de bezoeker doet wegdromen naar de rust die het gastenverblijf uitstraalt.

Opsomming:

okDynamisch webdesign

okWebdevelopment

okResponsive design (Aangepast voor smartphones, tablets)

okSite zelf aanpasbaar met cms

okUitgebreide fotopagina

Ga naar website