Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /data/sites/web/letscommunicatebe/www/wp-includes/functions.php on line 5866
Responsive website voor BouwwerkenRC - Letscommunicate | Webdesign, logo, website ontwerp te sint-niklaas.
Website Desktop

BouwwerkenRC is een renovatie-nieuwbouw bedrijf. Bij hen kan je terecht voor Renovatie – Nieuwbouw – Bezetwerken – Dakwerken – Vloeren – Voegwerken – Opritten.

Bij deze website hebben we van in het begin zoekmachineoptimalisatie in het achterhoofd gehouden. Belangrijk waren hierbij de teksten die voldoende keywords moeten bevatten.

Het oog wilt natuurlijk ook wat, dus hebben al de gedane projecten een aparte pagina gekregen. Zo is er een overzichtelijke referentiepagina gemaakt, waar de gebruiker kan filteren op het soort werk.

De website is overzichtelijk gemaakt met de nadruk op de verschillende soorten werken die BouwwerkenRC uitvoert. De recente werken hebben ook een prominente plaats gekregen.

Niets is zo vervelend dan lang te moeten zoeken naar contactgegevens. Deze website is zo opgebouwd dat de bezoeker direct contactgegevens tegenkomt.

Er zijn ook verschillende call-to-action buttons, om meer offerte aanvragen binnen te krijgen.

Prominant aanwezig zijn ook de social media links. Elke pagina is eenvoudig te sharen naar Facebook of Twitter.

Opsomming:

okDynamisch webdesign

okWebdevelopment

okResponsive design (Aangepast voor smartphones, tablets)

okSite zelf aanpasbaar met cms

okFacebook integratie + profielfoto/omslagfoto design + sharelinks

okSEO, Zoekmachineoptimalisatie

ok Portfolio pagina

Ga naar website