Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /data/sites/web/letscommunicatebe/www/wp-includes/functions.php on line 5866
Google SEO update: Mobilegeddon - Letscommunicate | Webdesign, logo, website ontwerp te sint-niklaas.
Mobile

Google SEO update: Mobilegeddon

2 maanden geleden werd het reeds aangekondigd door Google, een nieuw tijdperk is aangebroken in google ranking. Vanaf vandaag past google hun zoekalgoritme aan, zodat websites die mobielvriendelijk zijn hoger scoren. Websites die niet mobielvriendelijk zijn zullen langzaam zakken in de google resultaten.

Meer en meer websites worden gezocht en geraadpleegd via smartphones, tablets. Een website die zich niet aanpast aan de afmetingen van het scherm is natuurlijk niet gebruiksvriendelijk, en laat nu net dat hetgene zijn waar google meer en meer belang aan zal hechten.

Zoals je in bovenstaande afbeelding kan zien past onze website zich volledig aan aan het scherm van de bezoeker.

Wil je ook een gebruiksvriendelijke, mobielvriendelijke website? Of wil je je huidige website mobielvriendelijk krijgen? Vraag gerust meer info aan ons www.letscommunicate.be/contact .