Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /data/sites/web/letscommunicatebe/www/wp-includes/functions.php on line 5866
5 SEO woorden verduidelijkt - Letscommunicate | Webdesign, logo, website ontwerp te sint-niklaas.
5seo

5 SEO woorden verduidelijkt

1 Metatags

Aan de hand van metatags maak je de zoekmachines, google, duidelijk over wat de websitepagina juist gaat. Dit kan door woorden of een kortzin gebeuren.

2 Duplicate content

Zoekmachines keuren duplicate content af. Met duplicate content bedoelen ze dezelfde teksten die terugkeren op verschillende websites. Je haalt er dus voordeel uit om teksten voor je website zelf te schrijven.

3 Ankertekst

Met ankertekst kan je hoger geraken in de zoekresultaten in google. Ankertekst is zoals een metatag, maar dan de beschrijving over een websitelink. De woorden van deze ankertekst moeten wel terugkomen in de tekst op de pagina zelf.

4 Title tag

Met de title tag kan je de positie van de website in google ook beïnvloeden. Best is om een aparte title tag te voorzien per website pagina. In deze title tag dien je de belangrijkste zoekwoorden voor die pagina erin te verwerken.

5 Pagerank

Google geeft de websites een score. Wanneer een website veel backlinks heeft, en al een tijdje bestaat dan zal deze een hogere pagerank hebben dan een pas online gezette website zonder backlinks. Links vanop andere sites naar jouw website zijn hier van belang.

Wens je een site-analyse of meer informatie over zoekmachineoptimalisatie (SEO), vraag het gerust www.letscommunicate.be/contact .